tiistai 14. tammikuuta 2014

odotusta..

Synnytys lähestyy.. Viikkoja kasassa jo 34+4.. Synnytspelko on alusta asti ollut suuri ja nyt se on mielessä joka päivä kun h-hetket alkaa olla lähellä. Lähinnä pelko siitä miten kestän kipua ja menetänkö hallinnan tilanteeseen kokonaan. Toivon että saisin mahdollisimman paljon kivunlievityksiä, tukea ja apua kätilöltä. Monta vuotta paniikkihäiriöstä kärsineenä toivon ettei kohtaus iske synnyttässä.. Siitäkin kauhukuvat hiipii mieleen.. Pelkopoliaika on tässä kuussa, saa nähdä auttaako..


Onneks tän keskellä on muutakin tekemistä ja ajateltavaa. Ollaan T:n kanssa mietitty nimiä, mutta nirso kun olen ei mulle melkeen mikään kelpaa! :D Yhtä ihanaa nimeä päässä oon pyöritellyt ja eiköhän siihen sitten päädytä.. Just hetki sitten katselin vauvan vaatteet valmiiksi sairaala kassiin. Tyttöä ultrassa veikattiin mutta yhtään varmaks eivät luvanneet joten otin prinsessa sekä "prinssi" vaatteet mukaan! Poika vaatteet sopii kyllä tytöllekkin. Olisin päässyt vähemmällä jos oisin ottanut vaan neurtaalia mutta en halunnut! Omat tavarat sinne laitan tässä jakka ehdin ja jaksan.. Eihän sitä vielä kiire ole! Itselle mukaan otan jotkin rennot kotiutumisvaatteet, hygieniatarvikkeet, laturin ja kameran.. Varmaan on vielä jotain mitä tarvitsen mutta nyt ei muuta tule mieleen.  :)


Selkä alkaa olla välillä kipeä joten töistä jään nyt pois lähes kokonaan.. Koulusta kävin tyhjentämässä lokerot ja tuli vähän haikea fiilis! Opiskelut ois sitten tarkoitus jatkua mahdollisimman nopeesti, että saisin ne päätökseen. Koulun käynti on takkuillut, mutta luulen että se maistuu paremmin tauon jälkeen! Että sellasta :)

2 kommenttia:

  1. Voi kun oot kaunis! Ihania vaatteita, mä otan vaan valkosia mukaan kun ei yhtään tiedä kumpi tulossa :)

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos! Meillekkin arvottiin ja tyttöön sitten päädyttiin, mutta varuulta on nyt molemmille :)!

    VastaaPoista