tiistai 4. helmikuuta 2014

babyshowerit

Eli siis kummit oli järjestänyt mulle vauva kutsut 2.2. Tiesin että varmaankin jossainvaiheessa on mutten tiennyt ajankohtaa tai mitään muutakaan olennaista.

Olin nukkunut la-su yön tosi huonosti. Selkää ja alavatsaa jomotteli eikä särkylääkkeet auttanut.. Olin sunnuntaina aamupäivästä äippäpolille yhteydessä ja sieltä sanoivat että voisin mennä näytille jos oli huono-olo ja olihan mulla. Äitini tuli käymään meillä 3 aikaan ja pyysin autoa lainaan että voisin käydä polilla ja ruokakaupassa. Äitini kuitenkin sai ylipuhuttua että menisin myöhemmin ja samalla soi puhelin jossa ystävä pyysi käymään kylässä.. Aluksi en meinannut lähteä väsymyksen ym. takia mutta sain sitten itseni ylös ja ulos. Hyvä niin, sillä perille kun pääsin (100metriä sitä matkaa olikin :D) niin vastassa odotti 3ystävää(niina, suvi ja ira), sisko, kaveri ja myöhemmin perästä tuli äiti!

Aloitettiin siinä sitten syömällä. Olin nukkunut aamupäivän joten oli älytön nälkä! Tytöt oli tehneet ruokaa, tortilloja nam!! Ja Suvi oli leiponut älyttömän hyvää suklaa-vadelma kakkua.


Syönnin jälkeen juteltiin ja istuskeltiin. Availin lahjat ja purin vaippakakun minkä tytöt oli tehnyt. 

Kuvia lahjoista:  

Lahjojen jälkeen arvailtiin kirjaan painoa ja pituutta. Sekä kaikki kirjoitti vauvalle terveisiä <3. Äitini, siskoni ja kaverini lähtivät pois 5 aikaan. Tytöt tekivät mulle vielä lopuksi kasvo, käsi -ja jalkahoidon. Oli ihana ja rentouttava iltapäivä! Olokin koheni huomattavasti eikä tarvinnut polille lähteä! 


minä räjähtäneenä ja yön valvoneena


Ihanat ystävät kun jaksoi nähdä noin paljon vaivaa <3 muutama ei päässyt tulemaan mutta ei se haitannut <3

2 kommenttia:

 1. Onpas sulla ollu kivaa !! :)
  .. ja pikkunen sai hirveesti kaikkea kivaa ! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin sai! älyttömän paljon! :) jo ite kutsut oli jo ihana lahja :)

   Poista