lauantai 8. helmikuuta 2014

Stressiä stressiä..

Oon ollut nyt hyvin laiska ja aikaansaamaton viime viikon.. Olo tukala ja kipeä niin se tekee osansa.. torstai illalla kuitenkin sain nostettua perseen ylös ja tehtyä normikotityöt (pyykit, tiskit, imurointi jne.) jotka odotteli ja odotteli.. Eilen käytiin kaupoilla hoitamassa asioita ja mukaan tarttui myös kengät jotka oli ihan pilkkahintaan alessa!

Kauppareissun jälkeen mulla oli neuvola klo 14.00. Menin yksin sillä mies jäi lapsensa kanssa. Neuvolassa ottivat normaali jutut mitä yleensäkkin. Proteini -ja painearvot oli pompannut ylös (3+ ja alapaine 98). Toki hätäännyin heti ja tiesin että niillä arvoilla on kyse raskausmyrkytys epäilystä. Neuvolasta laittoivat mut suoraan äitiyspolille jatkotutkimuksiin. Siellä ottivat lisää näytteitä ja lääkäri tutki jne. Pääsin yöksi kotiin ja aamulla piti mennä takaisin.. Yöllä en saanut nukuttua lähes ollenkaan. En ole nyt viimeaikoina muutenkaan nukkunu mutta viimeyönä ahdisti niin paljon tilanne että sydän pomppi ja pyörin vaan sängyssä.

rv38+1
Aamulla kun mentiin takaisin niin ottivat taas näytteet, ultras jne. Arvot oli laskenut jonkin verran. Lääkäri puhui osastolle jäämisestä mutten halunnut jäädä sillä siellä en ainakaan olis saanut nukuttua. Pyysin lupaa lähteä kotiin mutta lääkäri päätti että pitää jäädä odottamaan vielä verikokeiden tuloksia. Olin siinä vaiheessa jo niin väsynyt ja stressaantunut että rupesin vaan itkemään ja raivoamaan (ja nyt vähän hävettää). Odoteltiin siellä toista tuntia ja lopulta kätilö tuli kertomaan että asiat ok mutta pientä häikkää vielä löytyy! Olin ihmeissäni että onko mulla nyt sitä myrkytystä vai ei. Vastaus oli että toistaiseksi ei ole mutta ei tiedetä onko kehittymässä sillä pientä häikkää vielä löytyy. Ohjeeksi tuli että nyt lepoa vaan. Maanantaina takaisin polille käymään ja seurataan tilannetta.. Oon kyllä helpottunut ettei toistaiseksi ollut hätää mutta ei saa myöskään liikaa iloita kun ei tiedetä mistä häikät johtuu.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti