tiistai 7. tammikuuta 2014

Amatööri aloittaa! ;)



masu kuva muutaman kuukauden takaa.


Ensimmäinen blogiteksti taitaa olla se vaikein, mutta en kyllä pääse yli enkä ympäri jos en jostain ala kirjoittamaan. Halu alkaa kirjoittamaan alkoi siitä että haluan pitää ns. päiväkirjaa mutta perinteinen tapa siihen ei uppoa muhun millään. Oon aivan totaalisen pihalla enkä osaa hienosäätöjä velä yhtään. Enkä kyllä ole mikään hyvä tässä hommassa muutenkaan mutta yritetään kuitenkin ;D!

Mietin aihetta mistä kertois ensimmäisenä. Niin paljon kirjotettavaa muttei tiedä mistä alottaa joten aloitan itsestäni :).

Täällä näppistä näpyttämässä on siis 19 vuotias naisenalku lahden suunnalta. Tällähetkellä perhe koostuu kahdesta koirasta, miehestä 27v ja masuasukista<3.

Rakastan musiikkia ja oon tehnyt jo vuoden töitä karaokevetäjänä. Opiskelen myös töiden ohella parturi-kampaajaksi. Kesällä 2013 sain tietää olevani raskaana jonka jälkeen muuttui moni asia, mutta siitä kirjoitan myöhemmin vaikka seuraavaksi laajemmin. Tällähetkellä viikkoja on jo kertynyt 33+4 <3. Helmikuun 21 päivä on LA.


Tosi moni blogi on just nuorien odottavien äitien blogeja missä kaikki pyörii vauvan ympärillä, mutta kun näistä kirjoittaa niin ne ei unohdu niin vaan ja se toive mulla onkin.   Luulenpa että vauvaan painottuu munkin blogini mutta varmasti tullaan näkemään juttua myös hiuksista, musiikista, sisustamisesta ja elukoista. :)

                                         
12 viikon ultrakuva <3

- Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti