keskiviikko 15. tammikuuta 2014

lomaa, kotia ja sisustusta!

Asutaan vanhassa kerrostalo kaksiossa. Meillä on siis hirveät kaapinovet ja hirveä muovimatto lattioissa. Sisustuksella ollaan yritetty saada yleisilmettä kauniimmaks! Tänään aloitin äippäloman oon töitä hirveästi tehnytkin! Parhaillaan 18h putkeen. Välillä ollut niin suuri väsy että ois tehnyt mieli heittää hanskat tiskiin mutta motivaatio koulusta valmistumisesta on saanut jatkamaan. Rahaa tarvitsee myös, varsinkin nyt kun miehellä ei töitä ole, joten ei ole auttanut kuin jatkaa! Oon ollut kampaamossa ja vklp yöt vetänyt karaokea :)! Koulussa välillä oon käynyt tekemässä tehtäviä ja käynyt muutamat kurssit. Maanantaina kävin lokerot tyhjentämässä ja tuli haikea fiilis.. Noh opiskelut jatkuu taas kun mahdollista :)!

Tänään ollaan tehty kunnon suursiivous kun saan olla kotona. T:ee tykkää ;D! Ihanaa kun on siistiä. Mikään kuvasto koti meillä ei ole ikinä mutta yleissiisteys pitää olla aina kunnossa! Samalla iski pieni sisustuskärpänen ;). Harvemmin mitään uutta ostelen tai rahaa tuhlaan niin nyt sitten muutama juttu tuli tilattua! :)

Olkkarissa meillä on nukkamatto joka on aika nuutunut. Pesulla sais paljon aikaan mutta kun on kaksi isoa koiraa niin parempi vaihtoehto on polyamidi matto! :) Tilattiin siis tälläinen matto olkkariin!
 Makkarissa on pääosin valkoista, punaista, harmaata ja mustaa! Päiväpeittoa ei vielä ole ollut joten tilattiin tälläinen nyt kun edullisesti sai Jotexilta!
 Meillä on 5 metriä pitkä eteinen ja siinä muutama matto pätkä. Ei näytä kovin hyvälle ja ilman mattoja ei voi olla sillä lattiat on järkyttävät muovimatot! YÖK! Joten tilasin tälläsen maton. 4metriä pitkä!.


Tylsälle valkoiselle seinälle,  jossa ei edes pysy mitkää taulut kiinni, kun wc ovi aina tönäisee alas, tuli maalaus. Sain netistä idean ja mies sitten taiteili tänään siihen ihanan puun!
ennen

jälkeen 

jälkeen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti