keskiviikko 22. tammikuuta 2014

kuukausi jäljellä..

Enään kuukaus laskettuun aikaan.. Pelkopolillakin kävin tänään juttelemassa ja kyllä se tuntui helpottavan jonkin verran. Selkä hieman oirelee ja lonkka tuntuu irtoavan liitoksistaan, mutta ei ole enään kauaa, kun pitäis helpottaa. Vaikka pelkäänkin niin vähän jo malttamattomana odottelen synnytystä. Sitä että saan tämän pienen myllertäjän syliin ja tutustua toiseen <3. En voi kyllä kieltää etten odottaisi myös oman kropan palautumista ja sitä että saan olla taas "yksilö" :) Nautin kyllä tästä masusta vaikka olo ei aina kaunein olekkaan.

Oon saanut hirveen himon kellarin hajusta :D!! Tekis mieli mennä istumaan sinne ja haistelemaan! Toistaseks oon pystynyt hillitsemään ;). Joku siivousbuumi on iskenyt sillä en muuta tekiskään kuin järjestelis tavaroita, pyyhkis pölyjä tai siivois muuten. Ehkä se kuuluu tähän loppuraskauteen?

Asiasta avaruuteen sisustus jatkuu. Sain äidiltä ihanat uudet verhot olkkariin ja keittiöön. Lahjaksi siskolta ja äidiltä vitriinin olkkariin ja lipaston vauvalle. <3 Niistä kuvaa jakka saapuu meille. Eteinen on uudistunut kivasti uuden maton, seinämaalauksen ja peilin myötä! Päiväpeittokin saapui tänään postissa JEE!!! Oon ollut niin paljon töissä etten hirveemmin oo ehtinyt meidän kotia laittaa.. Kuvia pitäis saada napsittua jokupäivä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti