sunnuntai 26. tammikuuta 2014

sitä ja tätä

On onni olla raskaana enkä muuta väitä. Oon kyllä onnellinen tästä isosta pyöreestä masusta ja siitä mitä sen sisällä kasvaa <3. MUTTA en kyllä väitä että tää loppuraskaus
 mitenkään hehkeetä aikaakaan on kun joka askeleella sattuu jonnekkin, mistään et pääse ylös ilman apua tai hirveetä ähinää ja puhinaa tai kipua jos lonkka jää jumiin. Jos vauva liikkuu, se tuntuu ikävältä ihan ku suolet menis ympäri. Jos vauva ei liiku niin herää huoli onko kaikki hyvin. Lonkat (oikee lonkka aivan rikki) muljuu ja sehän vasta sattuukin...AVOT! Unohdinko mainita että selkäkin välillä tuppaa olemaan kipeä! Tänään kun  käytiin kirpparilla kiertelemässä niin kaikki edellämainitut vaivat sain matkaseuraks.. Tahti oli metri eteen sitten otetaan happea ja taas muutama metri! Kuten arvata saattaa niin eipä musta enään koirien kans lenkille ole. Onneksi mies ymmärtää ja hoitaa sen. Eipä ole enään kauheen kauaa mene kun saa vauvan syliin ja tää palkitaan.
rv 36+2<3
kirppari löydös 2e! koko 56cm
Kaikenkaikkiaan kuitenkin on ollut kiva raskaus.. Alkuraskaudessa oksetti, keskiraskaudessa masenti ja nyt on hieman tukalaa. Kaikki ne tähän projektiin kuuluukin. Varsinaista vauvakuumetta ei ole ollut koko aikana. Nyt kuitenkin senkin oon saanut :). Aina oon tiennyt että joskus lapsia haluan, mutten ajatellut että tulisin äidiksi 19vuotiaana. Elämä yllättää ja kiva niin <3.


To Do: Ennenkuin tää meidän beibe syntyy pitäis siivota vaatehuone. Se on niin yksinkertaisen sekasin etten ees tiedä mistä alottaa! Kuulostaa tosi hyvälle! :D Uutta lipastoa ja vitriiniäkin ootellaan saapuvaks vielä ja pinnasängyn pohja pitää nostaa ylös.. Eipä kai muuta erikoista..

suihkun raikkaana! rv 36+2 <3

3 kommenttia:

 1. http://ourjourney-tanja.blogspot.fi/ Pieni blogi haaste :)

  VastaaPoista
 2. Ihana masu! Ja ei tosiaan enää kauaa ♥

  VastaaPoista
 3. nyt vasta huomasin kommentit! Tanja pitääpäs käydä katsomassa ;)
  Elina kiitos! On se ihana aina silloin kun ei satu :)!

  VastaaPoista